El PSC vota aquest dissabte el relleu de Villaseñor al capdavant del partit


  • Comparteix:

Michael Cáceres opta a la direcció del PSC

Michael Cáceres opta a la direcció del PSC

El PSC de Sant Cugat celebra aquest dissabte el congrés en el qual haurà de votar el relleu del seu primer secretari. Michael Cáceres és l'únic candidat, per ara, a substituir Ferran Villaseñor i necessita el suport de la majoria dels 175 militants. Evitar l'acumulació de càrrecs en una sola persona és un dels motius d'aquest relleu.

Cáceres es presenta amb un equip de 18 persones, la majoria provinents de la candidatura que es va imposar a les passades primàries. El candidat, actual membre de l'executiva local i secretari d'organització, es marca l'objectiu de recuperar la presència al carrer per mobilitzar partit i militants per recuperar el suport perdut en les darreres eleccions municipals. Així ho ha dit Cáceres.

Michael Cáceres

Si reforcem aquesta agrupació podrem arribar a més gent i tenir el pes que ha de tenir el PSC a la ciutat per mantenir l'estat del benestar.


A més, al congrés que se celebra aquest dissabte els 175 militants hauran de pronunciar-se sobre l'informe de gestió de l'actual executiva i votar la ponència política que ha de guiar l'actuació del partit els propers quatre anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.