Sant Cugat, en contra de prorrogar els peatges catalans per 'salvar' les vies madrilenyes


  • Comparteix:

La ciuta és contrària a la renovació de les concessions

La ciuta és contrària a la renovació de les concessions

Una moció rebutja la renovació de les concessions del peatges de les autopistes catalanes per compensar vies deficitàries d'altres punts de l'Estat espanyol, com Madrid. La moció assenyala que aquesta opció suposa un greuge amb la situació de les infraestructures madrilenyes i que els peatges perjudiquen els usuaris habituals de vies com l'AP7. El PP no ha donat suport a la iniciativa ja que consideren que la moció no s'ajusta a l'anunci de la ministra de Foment, Ana Pastor, per resoldre la qüestió.

La moció ha estat consensuada entre CiU, PSC, ICV-EUiA i la CUP i es mostra en desacord que la recaptació que fan els peatges catalans compensin les pèrdues econòmiques de les vies madrilenyes. El portaveu de CiU, Jordi Puigneró, ha explicat que si prospera la idea d'Ana Pastor es creixerà el greuge que pateixen els veïns santcugatencs.

Jordi Puigneró

Aquest greuge s'incrementarà i afectarà els veïns de la ciutat, sobretot els que han de passar diàriament pels peatges de Martorell i Granollers.




Segons la moció, l'Ajuntament s'oposa a la renovació de les concessions de les autopistes catalanes per sufragar la despessa de les carreteres dels voltants de la capital de l'Estat. Per contra, el PP ha rebatut la moció assegurant que la voluntat del projecte presentat per la responsable de Foment no és aquest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.