El servei de manteniment dels parcs públics costarà un 30% menys


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del parc de Coll Favà

Imatge d'arxiu del parc de Coll Favà

La nova adjudicació dels serveis de conservació i manteniment dels parcs públics comportarà enguany un 30% menys de cost per a l'Ajuntament. La concessió anirà a càrrec de les empreses Cedre Jardineria, Ambitec i Espais Verds del Vallès, a les quals s'ha donat el vistiplau al ple municipal d'aquest dilluns.

El desembre passat ja es va disminuir en un 15% el cost dels serveis de conservació i manteniment dels parcs públics de la ciutat, amb una moció aprovada al ple municipal. Un cost que torna a disminuir amb l'adjudicació d'aquest servei a les empreses Cedre Jardineria, Ambitec i Espais Verds del Vallès. Ho explica el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Josep Romero.

Josep Romero

La rebaixa que han fet les empreses a aquest servei fa que a partir d'ara costi un 30% menys.




El concurs per al manteniment dels espais verds santcugatencs es va obrir fa un any i ha acabat amb l'adjudicació de la tasca a aquestes tres empreses que cobriran un espai dividit en cinc sectors. Cada companyia es farà càrrec, com a màxim, de dues zones amb un pressupost que oscil·la entre els 400.000 i 428.000 euros per sector.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor ha fet un balanç molt positiu de la tasca duta a terme pels diferents departaments i ha considerat que es tracta d'una adjudicació justa que arriba des del diàleg.

Ferran Villaseñor

Poso sobre la taula les intenses discussions que han portat a un bon resultat, d'una proposta que fem nostra.




La proposta d'adjudicació dels serveis de conservació i manteniment dels parcs públics de la ciutat s'ha aprovat amb un total de 25 vots a favor.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.