El PSC reclama una comissió informativa sobre el deute amb l'empresa gestora de 'Els avions'


Temes relacionats

Sant Cugat recuperarà els terrenys d''Els avions' si la gestora no salda el deute amb l'Ajuntament (17/abr/12)


  • Comparteix:

Els socialistes, a la roda de premsa

Els socialistes, a la roda de premsa

El PSC reclama a l'equip de govern que convoqui una comissió informativa especial que posi sobre la taula tots els detalls del conflicte amb l'empresa gestora del complex d'oci nocturn de la carretera de Rubí, que deu 1,2 milions d'euros a la ciutat. Els socialistes demanen al govern municipal que expliqui qui és el responsable polític i tècnic que ha tardat tres anys en ordenar les reclamacions a l'empresa Reostat per, si pertoca, depurar responsabilitats.

El PSC local destaca que Reostat va obtenir la gestió de la zona d'oci coneguda popularment com 'Els avions' a 40 anys gràcies a una operació urbanística per allunyar la discoteca Chic del nucli urbà. Segons el PSC, aquesta cessió dels terrenys municipals es va fer sense passar per concurs públic a canvi d'un cànon anual de 200.000 euros, que no s'ha pagat mai en la seva totalitat, fet que ha produït un deute acumulat d'1,2 milions.

Els socialistes afirmen que hi ha dubtes sobre si s'arribarà a cobrar mai aquest deute a causa de la greu situació econòmica que travessa l'empresa, en concurs de creditors segons el PSC. Per aquests motius, el portaveu municipal socialista, Ferran Villaseñor, reclama a l'equip de govern que convoqui els grups de l'oposició per explicar-se.

Ferran Villaseñor

Per què no s'ha fet cap reclamació duran tants anys i qui n'és el responsable?




Villaseñor ha afirmat que l'equip de govern es mostra més interessat a fer política d'aparador que no pas a solucionar els problemes de ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.