El PSC de Sant Cugat se suma a la manifestació per l'educació pública


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor assistirà a la convocatòria

Ferran Villaseñor assistirà a la convocatòria

El PSC de Sant Cugat participarà aquest dissabte a la manifestació en contra de les retallades a l'ensenyament públic que ha convocat a Barcelona el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE). Els socialistes locals se sumen a aquesta convocatòria que, sota el lema 'Per l'educació pública de Catalunya, cap retallada', vol denunciar que la tisorada vulnera drets que fan perillar la igualtat d'oportunitats i la cohesió social.

La secció local del PSC es mobilitza aquest dissabte per mostrar el seu desacord amb les mesures anunciades pel ministre espanyol d'Educació, José Ignacio Wert. Els socialistes fan una crida a la població a sumar-se a aquesta manifestació que arrencarà a les cinc de la tarda a la plaça Urquinaona. Ferran Villaseñor és portaveu del grup municipal.

Ferran Villaseñor

Volem sortir al carrer per defensar una educació amb recursos en un país en què és una referència.


A banda de Villaseñor, i l'altre regidor del PSC, Pere Soler, la representació socialista local a la manifestació es completarà amb el primer secretari, Michael Cáceres, i diversos membres de l'executiva local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.