L'escola bressol de les Planes continuarà però gestionada per un privat


Temes relacionats

Les famílies de l'escola bressol de les Planes exigeixen un centre públic al barri (30/mar/12)


  • Comparteix:

Prop d'una seixantena de persones han participat al Consell de barris de Les Planes

Prop d'una seixantena de persones han participat al Consell de barris de Les Planes

Els pares i mares de l'escola bressol El Molí de les Planes celebren que l'Ajuntament garanteixi la continuïtat del centre i que s'hagi descartat l'opció de privatitzar-la. Durant el consell de barris de les Planes d'aquest dimecres, l'equip de govern ha comunicat a través dels seus representants al consell que el curs vinent l'escola serà un centre de titularitat pública però de gestió privada. En el mateix consell també s'ha explicat que les obres del Pla de Barris s'allargaran fins el 2016.

Una de les representants dels pares i mares que ha assistit al Consell de Barris ha explicat que encara se'ls ha de perfilar quin model tindrà aquesta escola. Tot i això, ha detallat que, segons la informació que els han transmès, serà un model d'escola bressol 'flexible', que encara no existeix a la ciutat, i que disposarà d'una àmplia oferta horària que pugui satisfer les necessitats del barri.

Esther Gonzalez és mare de l'escola bressol El Molí de les Planes.

Esther Gonzalez

Som conscients que hi ha moltes retallades. Ens ha agradat que no s'hagi optat per privatitzar el centre i que estigui sota la titularitat del Patronat d'Ensenyament.



Un altre dels punts que també s'han explicat durant aquest consell és que el Pla de Barris continua però les actuacions avancen a un rime més lent. Per aquest motiu s'ha matisat que les obres s'allargaran fins el desembre del 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.