Michael Cáceres (PSC) veu llunyà un front d'esquerres a la ciutat


Temes relacionats

Michael Cáceres, nou primer secretari local del PSC (14/abr/12)

Michael Cáceres rellevarà Villaseñor a la primera secretaria del PSC (12/abr/12)


  • Comparteix:

Cáceres als estudis de Cugat.cat

Cáceres als estudis de Cugat.cat

El nou primer secretari del PSC, Michael Cáceres, veu llunyana una unió de les forces d'esquerres a la ciutat per les 'diferències irreconciliables' entre les diferents formacions de cara a les properes municipals. Ho ha dit en una entrevista a Cugat.cat on ha assenyalat l'independentisme de la CUP i d'ERC com a obstacle que dificulta l'entesa amb el PSC. El dirigent socialista assumeix el càrrec amb la intenció de revitalitzar el partit i 'recuperar l'espai perdut' a la ciutat.

Cáceres relleva Ferran Villaseñor al capdavant dels socialistes de Sant Cugat i situa la revitalització del partit i la mobilització de militància i simpatitzants com el principal objectiu del seu mandat. Aquesta voluntat de recuperar l'espai perdut pel partit a la ciutat no passa, segons Cáceres, per fer front comú amb els partits d'esquerres. El primer secretari socialista assenyala grans distàncies ideològiques en la qüestió nacional.

Michael Cáceres

Hi ha diferències irreconciliables sobretot per la qüestió nacional. La nostra militància no entendria un pacte amb la CUP o ERC.




Un dels motius del relleu a la direcció socialista és evitar la duplicitat de càrrecs en una sola persona. En aquest sentit, Villaseñor ja ha anunciat la seva intenció de repetir com a alcaldable a les properes municipals. D'aquesta manera, no es repetiria el que Cáceres considera que va ser un error a les eleccions del maig del 2011.

Michael Cáceres

El gran error va ser elegir el candidat amb poc marge de temps. També van influir les circumstàncies de Catalunya en aquell moment.







Cáceres va rebre el suport unànime dels militants al congrés local celebrat a mitjans d'abril.

Fe d'errates: Cáceres no va pronunciar la paraula 'descartar' per referir-se a un eventual pacte d'esquerres a la ciutat, tal com havia titulat Cugat.cat



  • Comparteix:

COMENTARIS

Estic denotant cert aire de prepotència. Han preguntat si els altres partits volen pactar amb vostès? Crec que han de ser més modestos i com PSC (no PSOE) recuperar tot el temps perdut.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 3/mai/12


La manera de recuperar l'espai perdut per l'esquerra a Sant Cugat passa per sumar esforços, això no vol dir candidatura única, però si front comú per poder presentar batalla al pujolisme de Recoder i Conesa. A tots els partits d'esquerra, els de dins i fora l'ajuntament (UASC, ERC, CUP, ICV-EUIA i PSC) és plantejar una oposició basada en les polítiques i l'eix esquerra dreta, no en l'eix nacional, que és on vol anar CiU per no aparellar-se amb el PP i semblar més "progre". Us animo com a PSC de Sant Cugat a no defallir, que seguiu sent la primera força d'esquerres a la ciutat!

Joan Valentí Freixes. Enviat el 4/mai/12


Per sobre de pactes, cal bastir projectes, personalment m'incomodaria que la meva organització pactes amb algú a qui la Caixa li ha condonat un deute de 45M€ perquè això no et deixar les mans gaire lliures,oi? La situació econòmica que ens toca viure i per la qual cosa tothom vol un front comú, també te uns responsables en la socialdemocràcia que ha governat aquest país i el del costat no fa pas molt de temps.

David Pina Fíguls. Enviat el 4/mai/12


Estic d'acord amb el Joan Valentí. Us convido a escoltar la pregunta que em fan i la resposta que dono (minut 15 i 40 segons), crec que no dic la frase que s'ha posat entre cometes al titular de la notícia. En tot cas us agraeixo els comentaris.

Miquel Caceres Tingley. Enviat el 4/mai/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.