El santcugatenc Àlvar Roda participarà en el reglament de les primàries del PSC

Àlvar Roda és expresident de CpC

Política

Publicat el 10/mai/12 per Marina Romero / Jon Sindreu

L'expresident de Ciutadans pel Canvi a Catalunya (CpC), el santcugatenc Àlvar Roda, forma part de la comissió que elaborarà el reglament del procés de primàries per escollir el candidat del PSC a les properes eleccions al Parlament. L'objectiu d'aquesta comissió, que estarà formada tant per dirigents del PSC com experts independents, és tenir el reglament llest d'aquí a sis mesos.

Àlvar Roda, juntament amb experts com el catedràtic Jordi Matas i el notari Juan-José López Burniol, serà un dels encarregats d'elaborar el reglament que regirà les primàries socialistes. Roda s'ha mostrat favorable a que el procés sigui obert a tota la ciutadania, però ha remarcat que la comissió encara no s'ha reunit i és massa d'hora per conèixer quina serà la fórmula final. Són declaracions a Cugat.cat

Àlvar Roda

Tècnicament hi ha diferents fórmules i buscarem la millor possible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'expresident de CpC ha defensat la seva independència respecte la cúpula del PSC, tot i reconèixer que el PSC és la millor opció per aconseguir que l'esquerra torni a governar Catalunya. De moment, només es coneix un candidat a encapçalar la llista a les properes eleccions catalanes de 2014, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.