ERC demana al govern espanyol que destini una partida a l'intercanviador de Volpelleres

Mireia Ingla i Joan Tardà han reclamat que es construeixi l'intercanviador

Política

Publicat el 9/mai/12 per Jon Sindreu

ERC ha presentat una esmena als pressupostos generals de l'Estat espanyol (PGE) perquè incloguin una partida per a la construcció de l'intercanviador de Volpelleres, així com l'elaboració d'un calendari d'execució que permeti finalitzar les obres abans de 2015. A iniciativa de la secció santcugatenca, els republicans han proposat destinar un import de 300.000 euros a un estudi informatiu que determini el cost i el termini requerit per construir la infraestructura.

La presidenta local d'ERC, Mireia Ingla, ha remarcat la importància d'aquesta obra per a la mobilitat dels ciutadans. Són declaracions a Cugat.cat.

Mireia Ingla

La ruta que els usuaris han de fer és surrealista.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i així, Ingla ha reconegut que no esperen que la construcció pugui començar l'any vinent, considerant que encara és necessari un estudi tècnic que estableixi el cost i el calendari de l'obra. En aquest sentit, els republicans ja van presentar una moció al ple municipal d'abril, a través del PSC, instant l'Ajuntament a millorar l'actual enllaç entre les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Volpelleres i Rodalies Renfe de Sant Cugat mentre no es faci la infraestructura, un text que va ser rebutjat per CiU.