L'equip de govern es posa bona nota al final del mandat


  • Comparteix:

L'alcalde considera 'ambiciosa' l'acció de govern dels últims 4 anys i destaca la consolidació d'un model de ciutat verda i poc densa com una de les principals fites. Els socis de govern, CiU i ERC, valoren positivament el pacte que els ha permès ser capdavanters en la construcció d'habitatge públic i en la preservació de l'entorn natural, entre d'altres projectes.

En l'últim ple ordinari del mandat, i estrenant les noves instal·lacions de l'Ajuntament a la Rambla del Celler, els grups municipals de CiU i ERC han posat bona nota a l'acció de govern dels últims quatre anys.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha manifestat que el govern municipal ha pogut resoldre bona part dels problemes històrics que arrossegava la ciutat i preparar-la per encarar els reptes futurs. Recoder ha destacat especialment el tancament del creixement residencial i s'ha mostrat orgullós del model de municipi que n'ha resultat.

Lluís Recoder

Ens tocava ser ambiciosos. Hem tancat el creixement residencial. Amb això hem consolidat un model urbanístic singular, amb moltes zones verdes i poc dens.


L'alcalde també ha destacat projectes com la vianantització del centre, la defensa de la Torre Negra, la construcció d'habitatge públic i la urbanització dels districtes.

Projectes dels quals ERC també se sent responsable, com a soci de CiU en el govern municipal. El portaveu del grup i tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha assegurat que l'entrada dels republicans a l'equip de govern ha permès a la ciutat millorar en serveis i equipaments. Pomar assegura que ERC ha demostrat en els últims anys que té capacitat de governar.

Eduard Pomar

S'ha fet molt, encara que no tot el que voldríem. Estem satisfets. ERC ha demostrat que sap governar.


Cinc dels actuals regidors de l'equip de govern s'han acomiadat de la seva responsabilitat pública a l'Ajuntament, ja que no optaran a la reelecció en el proper mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.