Tècnics del departament d'Ensenyament inspeccionaran l'institut Leonardo da Vinci


  • Comparteix:

La diputada Anna Simó, al centre, durant la roda de premsa, entre representants d'ERC a la ciutat

La diputada Anna Simó, al centre, durant la roda de premsa, entre representants d'ERC a la ciutat

Un equip tècnic del departament d'Ensenyament visitarà properament l'institut Leonardo da Vinci per comprovar el 'mal estat' de manteniment de les instal·lacions del centre educatiu, que des de fa temps denuncia l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), segons ha explicat la secció local d'ERC. Aquesta visita arriba després de les reiterades queixes de l'associació i de les propostes de resolució que el grup parlamentari d'Esquerra ha fet arribar a la mesa del Parlament.

ERC fa seves les queixes de l'AMPA del centre i reclama al departament d'Ensenyament que, mentre no tingui lloc el trasllat de l'institut, es resolguin les mancances de manteniment de l'espai. En aquest sentit, la formació independentista va presentar a la mesa del parlament a l'abril una resolució on es reclamava una avaluació de les instal·lacions per detectar quines millores eren necessàries. També va presentar una bateria de preguntes sobre el calendari del trasllat i l'estat de les instal·lacions.

En paral·lel, l'AMPA del centre també s'ha mobilitzat reclamant solucions. La portaveu parlamentària d'ERC, Anna Simó, ha destacat el compromís aconseguit fruit de la insistència de l'AMPA.

Anna Simó

La mobilització de l'AMPA ha arrencat aquest compromís. Això és un triomf de la insistència de les famílies.




ERC també ha presentat una resolució a la Comissió de Territori i Sostenibilitat on es demana una millora dels accessos al centre educatiu ja que consideren que la seva ubicació, a tocar de la carretera de Rubí, comporta perills per als alumnes. La proposta reclama la renovació dels semàfors i la instal·lació d'un pas de vianants que garanteixi la seguretat dels estudiants que accedeixen a peu a l'institut.

Totes aquestes propostes estan pendents de resposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.