Veïns de Mira-sol demanen transport públic per arribar al nou CAP mentre no funcioni la L11


Temes relacionats

Les línies d'alta tensió i la urbanització de carrers, reptes del nou consell de barri de Mira-sol ( 8/feb/12)


  • Comparteix:

El consell de barri s'ha celebrat aquest dimecres al Casal de Mira-sol

El consell de barri s'ha celebrat aquest dimecres al Casal de Mira-sol

Veïns de Mira-sol demanen a l'Ajuntament que estudiï mesures alternatives per accedir amb transport públic al CAP Turó de Can Mates fins que no es posi en marxa la línia L11, que s'estrenarà després de l'estiu. Durant el consell de barri, que s'ha celebrat aquest dimecres, alguns dels veïns han lamentat que l'equip de govern no hagi previst en aquest cas solucions de transport com si va fer-ho amb l'obertura d'Esade.

El consell de barri de Mira-sol d'aquest dimecres ha tingut una queixa clara per part dels veïns que hi han assistit. La manca de transport públic per poder anar al CAP Turó de Can Mates. Alguns d'aquests veïns han celebrat que després de l'estiu s'hagi previst una línia d'autobús per poder anar al centre d'atenció primària però s'han preguntat què han de fer aquests mesos que queden fins la posada en marxa de la línia L11. Per aquest motiu han demanat solucions urgents a l'equip de govern. Escoltem les veïnes Elisa Cardona i Elena Tàpia.


Helena i Elisa

La lògica és obrir una línia d'autobús quan s'obra un nou CAP. / En el cas d'Esade sí que van preveure una línia d'autobús, no és just.




Veïns de Mira-sol han lamentat que siguin 'ciutadans de segona per Sant Cugat' perquè centres privats com ESADE van disposar d'autobús des del dia de la inauguració i han recordat que el CAP Turó de Can Mates és un equipament públic. Des de la presidència del consell de barri s'ha assegurat que aquest serà un tema que es tractarà al grup de treball que, abans d'un mes, es crearà per decidir quin és el futur traçat que ha de seguir la línia d'autobús L11 que connectarà també Mira-sol amb l'Institut Leonardo da Vinci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.