La CUP vol que l'equip de govern potenciï les polítiques que cerquin la sobirania alimentària


Temes relacionats

La CUP denuncia les noves retallades de la Generalitat (16/mai/12)


  • Comparteix:

La sobirania alimentària ha estat el tema central d'un cicle de xerrades que ha organitzat la CUP / Font: Somloquesembrem.org

La sobirania alimentària ha estat el tema central d'un cicle de xerrades que ha organitzat la CUP / Font: Somloquesembrem.org

La CUP Sant Cugat vol que l'equip de govern engegui polítiques que potenciïn la sobirania alimentària per aconseguir que les economies productives en matèria d'alimentació als municipis es generin des de zones properes al territori. Segons els independentistes, d'aquesta manera s'assoleix un major control democràtic de la producció d'aliments per part de la població. Aquestes són algunes de les conclusions de la formació després d'organitzar un cicle de xerrades dedicades a la sobirania alimentària.

La formació ha celebrat l'èxit de participació que ha tingut el cicle de xerrades lligades a la sobirania alimentària i municipalisme. 'Els menjadors ecològics' i 'El paper de l'agricultura local en el futur dels municipis' són els dos temes centrals que han protagonitzat aquestes xerrades. Després d'estudiar aquest moviment, la CUP considera que ha de ser una prioritat pressionar l'administració local per aconseguir que aquesta demanda social faci efectiu un canvi de paradigma dels sistemes de producció i control dels aliments a àmbit municipal.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.