El PSC se suma a la ILP per a la dació en pagament

Parada del PSC per recollir signatures

Política

Publicat el 26/mai/12 per Anna González

L'agrupació local del PSC s'ha sumat a la recollida de signatures que diverses entitats porten a terme per aconseguir a través d'una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) una modificació de la llei hipotecària a favor de la dació en pagament. Els socialistes han buscat l'adhesió aquest dissabte dels ciutadans, als quals també han informat sobre les darreres mocions aprovades pel ple municipal en defensa de l'educació pública i contra els desnonaments.

Els socialistes consideren que s'està fent una tasca positiva des de l'Ajuntament i els grups municipals per fer front als desnonaments, però que és el moment que la ciutadania també s'impliqui amb propostes com la ILP per introduir la dació en pagament. Ho ha explicat el portaveu del grup municipal del PSC, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Ens llevem amb rescats milionaris a Bankia i no es canvia la llei hipotecària. És el moment que la ciutadania prengui la veu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





A més, el PSC ha aprofitat la jornada de recollida de signatures per informar la ciutadania sobre les darreres mocions aprovades pel ple municipal en defensa de l'educació pública. El primer secretari del PSC, Michael Càceres, n'ha explicat l'objectiu.


Michael Càceres

L'objectiu és explicar les accions que hem encetat per a la defensa de les escoles bressol municipals i en contra de les retallades.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El PSC té previst, juntament amb la resta de grups d'esquerra amb representació al ple, tornar a presentar una moció que recull les reivindicacions de l'Assemblea de Docents de Sant Cugat. A més, els socialistes acostaran la proposta de la ILP a la ciutadania amb un acte obert a la Casa de Cultura que comptarà amb el membre d'UGT Miguel Ángel Escobar i la regidora de Terrassa Lluïsa Melgares. L'acte serà el primer dimecres de juny a les set de la tarda.