Patrícia Gabancho acosta avui els motius de la independència en una xerrada a la Casa de Cultura


Temes relacionats

Patrícia Gabancho: 'Amb la independència de Catalunya se solucionarien molts problemes' (30/abr/09)


  • Comparteix:

Patrícia Gabancho és la protagonista de la xerrada

Patrícia Gabancho és la protagonista de la xerrada

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Vallès Occidental organitza aquest dilluns la xerrada 'Estat de la qüestió: Estat ja! Què, com i quan la independència' amb la periodista i membre de l'associació Patrícia Gabancho. Aquest acte té com a objectiu dinamitzar el missatge independentista i impulsar la participació de tota la ciutadania per així caminar cap a l'estat propi. La cita és a dos quarts de vuit de la tarda a l'auditori de la Casa de Cultura.

La conferència, organitzada per la secció del Vallès Occidental de l'ANC, parlarà sobre la situació actual de Catalunya, els objectius que es proposen des de l'ANC i els passos que se seguiran per assolir-los.

La periodista i escriptora Patrícia Gabancho, protagonista de la conferència, és col·laboradora habitual dels diaris 'Ara' i 'El Punt-Avui' i ha escrit diversos llibres sobre la independència de Catalunya com 'El preu de ser catalans. Una cultura mil·lenària en vies d'extinció' (2007), 'El retorn dels catalans' (2010) i 'Full de ruta. Tot el que vols saber de la independència i no saps a qui preguntar-ho' (2012). Gabancho també és membre de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

La ponència tindrà lloc aquest dilluns a dos quarts de vuit del vespre a l'auditori de la Casa de Cultura. L'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.