El pacte fiscal, objectiu de la secció local de CDC que aposta, de nou, per Mercè Conesa


  • Comparteix:

El president de CDC a Sant Cugat, Xavier Martorell

El president de CDC a Sant Cugat, Xavier Martorell

El nou president de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a Sant Cugat, Xavier Martorell, es marca el pacte fiscal com el principal objectiu. Segons el polític, 'és urgent i necessari' per al conjunt de Catalunya. Martorell, que fa una setmana ha substituït Jordi Puigneró al cadapavant de CDC, agafa el càrrec amb 'il·lusió' i amb la intenció de continuar sent un partit fort a Sant Cugat, tot i la situació 'complicada' que es viu al país. Martorell aposta perquè Mercè Conesa torni a presentar-se a l'alcaldia en representació de la federació nacionalista.

Segons el nou president local de CDC, Xavier Martorell, Catalunya està sent maltractada per Espanya i no encaixa dins l'Estat. És per això que el pacte fiscal, assegura, és necessari. Són declaracions al programa 'Primera Plana' de Cugat.cat (91.5FM).

Xavier Martorell

El repte més immediat que tenim és el pacte fiscal. Catalunya és maltractada i no encaixa a l'Estat espanyol. Volem explicar-ho bé i implicar-nos amb la societat.


Tot i la situació 'còmoda' que viu CDC a Sant Cugat, amb federació amb UDC, amb una majoria absoluta a l'Ajuntament, Martorell considera que en temps de crisi tenen l'obligació d'apropar-se més a la ciutadania i no 'aïllar-se' dels santcugatencs.

Martorell ha assegurat tenir una relació 'íntima' amb UDC i una unió d''amistat' amb la seva presidenta, Cristina Paraira. A més, ha explicat que també té bona relació amb el PSC i ICV i ha afegit no conèixer els nous regidors del PP i la CUP.

Pel que fa a la política municipal, Martorell aposta per replantejar alguns consells comarcals i municipis que no són sostenibles i prendre les decisions que calguin encara que 'no sempre siguin molt populars'.

Xavier Martorell, exregidor de Seguretat, va ser elegit per unanimitat nou president de la secció local de CDC en l'assemblea que el partit va celebrar la setmana passada. La candidatura de Martorell, actual director general d'Anàlisi i Prospectiva de la Generalitat, era l'única que es va presentar en assemblea.

La secció local de CDC té actualment 400 militants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.