Xavier Boix passa el relleu com a president d'ICV al Vallès Occidental

Expresident i president d'ICV Vallès Occidental / Font: ICV

Política

Publicat el 3/jun/12 per Judith Cañamares

El copresident d'ICV a Sant Cugat i fins ara president comarcal del partit, Xavier Boix, ha deixat el càrrec aquest divendres per passar el testimoni a Santiago Cayuela. Així ho ha elegit l'executiva d'ICV al Vallès Occidental, que ha donat suport al nou president amb el 96'3% dels vots. Cayuela és el portaveu municipal dels ecosocialistes a Cerdanyola i fins ara ocupava la vicepresidència comarcal.

Santiago Cayuela ha rellevat el fins ara president comarcal, Xavier Boix, en el càrrec. Cayuela ha estat l'única candidatura que s'ha presentat i ha estat elegit pel 96'3% dels vots, en unes eleccions on ha participat la meitat del cens.

El copresident de la secció local d'ICV, Xavier Boix, ha posat així el punt final a sis anys de mandat. Una etapa que ha definit com a molt canviant en una entrevista a Cugat.cat.

Xavier Boix

Uns sis anys molt potents, a nivell comarcal anys de canvis. En general, es poden valorar els sis anys de forma positiva i hem augmentat un 10% la militància.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El nou president comarcal d'ICV, Santiago Cayuela, ha acompanyat Boix durant els sis anys de mandat com a vicepresident. Boix ha destacat així la figura de Cayuela.

Xavier Boix

És el responsable d'economia d'ICV a nivell nacional. És una persona que té una visió de la societat des de diferents perspectives i crec que ara és molt important.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El tercer dissabte de juny tindrà lloc la 8a Assemblea Comarcal del partit, on es decidirà la nova executiva i on Boix seguirà present, 'tot i que no en primera línia', segons ha afirmat l'ecosocialista santcugatenc.