La uaSC culpa l'equip de govern de la poca assistència als consells de barri


Temes relacionats

La uaSC reitera les crítiques per la manca de previsió a l'hora d'obrir el CAP de Can Mates ( 8/mai/12)

La uaSC crearà el web de participació ciutadana Gent de Sant Cugat ( 2/mai/12)


  • Comparteix:

Jaume Massanés

Jaume Massanés

Un altre Sant Cugat (uaSC) acusa l'equip de govern de no impulsar la participació ciutadana en els consells de barri. La formació política afirma que, segons el que marca l'Estatut i la Constitució espanyola, l'administració ha de fer efectiva la participació de la ciutadania impulsant un seguit de mesures per fer possible la seva intervenció directa.

Segons la uaSC, la falta d'interès per part dels santcugatencs ha quedat demostrada en els darrers consells de barris de Centre-Est i de Centre-Oest, on, asseguren, només hi havia quatre persones, i dos d'elles eren polítics. La formació atribueix aquest fet a la falta d'informació de les convocatòries dels consells.

El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, proposa que el consistori enviï informació dels consells de barri, tant de la seva existència com dels seus objectius.

Jaume Massanés

Enviar una circular informant de la existència i els objectius dels Consells de Barris.



La uaSC critica que la formació política ha estat exclosa de la redacció del text de la moció que presentarà la CUP, ICV-EUiA i el PSC per millorar la participació de la ciutadania, tot i que, assegura, que ells van escriure el primer esborrany.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Cal puntualitzar que la UASC fou convidada a participar en la confecció de la moció de la mateixa manera que s'hi sumaren ERC i la FAVSC, així com d'altres entitats veïnals. La UASC va presentar propostes que quedaven recollides inicialment, ara bé a darrere hora van desestimar figurar juntament a d'altres formacions adscrites i van exigir no incorporar les seves aportacions en la moció resultant. Regidor PSC

PERE SOLER. Enviat el 5/jun/12


Senyor Pere Soler, En la sala de Plens i en el mateix moment que se celebrava el Consell de Barri, PSC i UASC parlem en presentar una moció conjunta (en el nostre cas el ROM ho permet) i em comprometo ha elaborar un esborrany de moció per després intentar consensuar-lo amb la resta de forces. Jo no menteixo i aquí tenen el document: http://stcvo.files.wordpress.com/2012/06/mocic3b3.pdf Als pocs dies vostès ens treuen com a promotors i col · laboradors de la moció i treuen temes tant importants com ara reclamar també el mateix per als grups de treball. Diguin-ho sense embuts, ens utilitzen i després canvien de socis. Diuen que això és fer política, però en aquestes estratègies mai ens trobaran. El més curiós és quan m'envien un correu demanant que dinem plegats per aclarir el tema, pero .... després del Ple.

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 5/jun/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.