La uaSC culpa l'equip de govern de la poca assistència als consells de barri

Jaume Massanés

Política

Publicat el 5/jun/12 per Dario Albert

Un altre Sant Cugat (uaSC) acusa l'equip de govern de no impulsar la participació ciutadana en els consells de barri. La formació política afirma que, segons el que marca l'Estatut i la Constitució espanyola, l'administració ha de fer efectiva la participació de la ciutadania impulsant un seguit de mesures per fer possible la seva intervenció directa.

Segons la uaSC, la falta d'interès per part dels santcugatencs ha quedat demostrada en els darrers consells de barris de Centre-Est i de Centre-Oest, on, asseguren, només hi havia quatre persones, i dos d'elles eren polítics. La formació atribueix aquest fet a la falta d'informació de les convocatòries dels consells.

El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, proposa que el consistori enviï informació dels consells de barri, tant de la seva existència com dels seus objectius.

Jaume Massanés

Enviar una circular informant de la existència i els objectius dels Consells de Barris.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La uaSC critica que la formació política ha estat exclosa de la redacció del text de la moció que presentarà la CUP, ICV-EUiA i el PSC per millorar la participació de la ciutadania, tot i que, assegura, que ells van escriure el primer esborrany.