La JNC aplaudeix que CiU porti al ple una moció sobre la independència econòmica i fiscal


  • Comparteix:

Acte anterior de la JNC

Acte anterior de la JNC

La JNC es felicita que CiU presenti al ple municipal d'aquest mes una moció sobre la independència econòmica i fiscal de Catalunya. La branca juvenil de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) destaca que el posicionament de la federació nacionalista a favor de plantejaments sobiranistes es faci visible a la sessió plenària. El text que se sotmetrà a votació plenària prové de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

El responsable de la JNC a l'ANC, Jordi Domingo, ha explicat que, com a formació independentista, les joventuts de CDC han valorat que CiU s'allunyi d'ambigüitats i aposti de manera clara pel sobiranisme. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Domingo

Nosaltres som independentistes i per aquest motiu valorem molt que des de CiU s'opti per una posició clarament sobiranista.



Domingo també ha explicat que si finalment el pacte fiscal és rebutjat a Madrid, CiU haurà d'optar per una estratègia clarament sobiranista, amb referèndum d'independència inclòs.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Exigir al vostre papas que menys parlar i que l'apliquin de forma immediata, a veure que us diuen ? Que siguin valents d'una punyetera vegada.

Joan Serrallonga. Enviat el 7/jun/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.