CiU es posiciona a favor de l'agricultura local


  • Comparteix:

Convergència i Unió presentarà tres mocions

Convergència i Unió presentarà tres mocions

Promoure les activitats agràries a la ciutat per permetre l'autoconsum alimentari i afavorir els productes de proximitat. Aquesta és una de les propostes que CiU presentarà al ple municipal del proper dilluns en forma de moció. Mantenir els ajuts a les persones discapacitades i demanar la independència econòmica i fiscal de Catalunya també formen part de l'agenda del partit nacionalista.

Fomentar l'autoconsum per lluitar contra les dificultats econòmiques és l'objectiu que persegueix CiU amb aquesta moció, que demana a l'administració local que ajudi totes aquelles iniciatives de la societat civil que involucrin els ciutadans en la producció agrària local. D'aquesta manera, es busca també ajudar els comerços de proximitat a vendre els seus productes.

La segona de les mocions que els nacionalistes presentaran al ple rebutja la disminució dels ajuts provinents de l'Estat destinats a persones amb dificultats especials. La coalició defensa subvencionar fins al 75% del salari mínim interprofessional dels treballadors discapacitats dels centres especials de treball. A més, a proposta de l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), presentarà una tercera moció demanant la independència fiscal i econòmica de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.