La creació d'ocupació, prioritat del PSC per als anys vinents


Temes relacionats

El PSC lamenta que els contractes de gestions de les piscines municipals es duguin a pròrroga forçosa (12/jun/12)

El PSC difon la ILP per la dació en pagament i paralització dels desnonaments ( 6/jun/12)


  • Comparteix:

Villaseñor als estudis de Cugat.cat

Villaseñor als estudis de Cugat.cat

El PSC situa la promoció econòmica com la prioritat de cara a la resta del mandat juntament amb exercir una oposició que porti al ple les demandes de la ciutadania i la protecció de l'entorn natural. Ho ha dit el portaveu socialista, Ferran Villaseñor, en una entrevista a Cugat.cat (91.5 FM) on ha valorat la tasca de l'equip de govern, al qual ha suspès, i ha assegurat que la seva formació està en ascens després de la pèrdua de vots a les darreres municipals.

El PSC considera clau de cara els propers anys l'estímul de l'economia per crear ocupació. La formació situa també l'impuls de l'associacionisme i la protecció del medi ambient al capdavant de la llista de qüestions prioritàries per la resta del mandat. La creació de llocs de treball passa, segons els socialistes, per la modernització del teixit productiu i la potenciació del Catalonia Innovation Triangle (CIT). Així ho ha dit el portaveu de la formació, Ferran Villaseñor.

Ferran Villaseñor

Cal generar noves empreses, revitalitar i modernitzar el teixit productiu. Tot això es pot fer a través d'un impuls al CIT.


Villaseñor també ha parlat de l'acció del PSC durant aquests primers 12 mesos de mandat. A àmbit intern, assegura que el partit està 'en ascens' després de la desfeta electoral a les municipals i considera que el relleu al capdavant del partit ha donat l'impuls que necessitava. D'altra banda, ha dit que el seu partit ha de fer 'més carrer i menys ple' per acostar-se als santcugatencs i recuperar el pes de la formació a la ciutat. Amb tot això, el socialista ha qualificat amb un notable la recent trajectòria del PSC.

Durant l'entrevista, Villaseñor també ha avaluat l'acció de govern, al qual ha atorgat un quatre sobre 10 en aquest primer any. Tot i destacar-ne el tarannà dialogant, el portaveu socialista ha justificat així aquesta valoració.

Ferran Villaseñor

El govern municipal encara no ha arrencat. La majoria potser els ha limitat en no sentir-se observats. Veiem certa atonia.




El cicle d'entrevistes per fer balanç del primer any de mandat continua aquest dimecres amb la presència del portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.