El PSC lamenta que els contractes de gestions de les piscines municipals es duguin a pròrroga forçosa

Pere Soler, a la dreta, i Ferran Villaseñor

Política

Publicat el 12/jun/12 per Mar Castro

El PSC lamenta que l'àrea d'Esports no hagi convocat encara un nou concurs públic per gestionar les piscines de la Floresta i del Parc Central, ara ja fora de conveni, tot i no ser una situació il·legal. Segons els socialistes, l'acord entre l'empresa gestora -Team Partners- i l'Ajuntament per explotar aquests dos equipaments municipals ha finalitzat aquest any i per això s'ha hagut d'establir una pròrroga forçosa fins a finals d'any per no deixar d'oferir el servei aquest estiu.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha explicat en roda de premsa que això demostra que la regidoria d'Esports necessita 'espavilar'. Els socialistes critiquen que l'augment de directius en aquesta àrea durant l'últim any no està servint per millorar el servei.

Villaseñor ha explicat així aquesta problemàtica.

Ferran Villaseñor

Els convenis són de dos anys amb una pròrroga de dos anys més. Hem arribat al final i ara el que s'ha de fer és una pròrroga forçosa perquè, si no, les piscines no es poden obrir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El PSC també demana a l'àrea d'Esports que engegui una ronda d'entrevistes amb les entitats esportives per establir un conveni que els permeti gestionar el servei de bar dels equipaments que utilitzen. Per als socialistes això seria una nova fórmula perquè els equips disposessin de més finançament en època de caiguda d'ingressos. En paral·lel, el portaveu local del PSC, Ferran Villaseñor, ha criticat que el govern hagi negat a les entitats que utilitzen el PAV3 posar publicitat dels seus patrocinadors a les grades, minvant així les possibilitats d'autofinançar-se més.

D'altra banda, Villaseñor ha demanat a l'alcaldessa, Mercè Conesa, i al president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, un posicionament explícit sobre el projecte de soterrament de les línies d'alta tensió d'aquest territori i Mira-sol, ara aturat. Segons el PSC, el silenci dels dós governs 'no és l'adequat' i alerta que el pressupost de la Generalitat per aquest any no contempla cap partida per aquests treballs, tot i ser part implicada. Villaseñor ha fet aquestes declaracions abans que Conesa es pronunciés sobre la qüestió aquest dimarts a la tarda.