El PP prioritza la defensa de la família i fer front al nacionalisme


  • Comparteix:

Carreras durant l'entrevista a l'estudi Ramon Barnils

Carreras durant l'entrevista a l'estudi Ramon Barnils

Apropar-se a la ciutadania i plantar cara a 'la deriva nacionalista' de l'equip de govern són algunes de les prioritats del PP per a la resta del mandat. Ho ha explicat el portaveu de la formació, Jordi Carreras, en una entrevista a Cugat.cat, on ha fet balanç del primer any de mandat del qual ha destacat la tasca d'oposició que ha fet el seu grup i la manca de transparència de l'equip de govern.

Carreras ha destacat de l'acció del seu partit durant el darrer any la tasca de defensa dels valors de la família que ha portat al ple. Tot i això, el portaveu popular ha lamentat la situació d'aïllament a la qual la resta de partits sotmet al PP i ho ha exemplificat amb les poques mocions presentades que han reeixit.

De cara el futur, la formació es planteja continuar la línia actual, però Carreras ha destacat la necessitat de millorar en la comunicació amb els ciutadans ja que el portaveu popular creu que sovint no han sabut transmetre la seva feina.

Jordi Carreras

Hem de millorar el coneixement de l'àmbit de l'Ajuntament. També hem de tenir més capacitat de reacció i comunicar millor el que fem.


Carreras ha suspès, amb un quatre i mig sobre 10, l'acció de l'equip de govern del qual ha criticat la manca de transparència quan els partits de l'oposició sol·liciten informació sobre qüestions concretes. Un altre aspecte que ha lamentat és el que el popular ha qualificat 'deriva nacionalista' de l'equip de govern. En aquest sentit, ha citat la inclusió de Sant Cugat a la plataforma de municipis per la independència com un fet que divideix a la ciutadania.

D'altra banda, Carreras ha volgut destacar el caràcter dialogant de l'equip de govern tot i la seva majoria absoluta, i la cordialitat de les relacions entre partits i persones al ple.

Jordi Carreras

La relació entre els partis i les persones és bona. Tot i la majoria absoluta l'equip de govern té bona predisposició al diàleg.


El cicle d'entrevistes als portaveus municipals per fer balanç dels primers 12 mesos de mandat finalitza aquest divendres amb la presència de la portaveu de CiU, Cristina Paraira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.