Un llibre dóna les claus del creixement de la CUP


  • Comparteix:

Albert Botran, a l'esquerra i a la dreta, Guim Pros

Albert Botran, a l'esquerra i a la dreta, Guim Pros

El regidor de la CUP de Molins de Rei Albert Botran creu que l'ascens electoral de la CUP té molt a veure amb la crisi nacional i econòmica que pateix el país. Així ho ha explicat Botran en una entrevista a Cugat.cat coincidint amb la presentació del llibre 'Unitat Popular. La construcció de la CUP i l'independentisme d'esquerres', que ha ofert aquest dijous al Terra Dolça on ha reunit una trentena de persones. Botran creu també que la CUP ha d'estendre la seva activitat a àmbit nacional.

Botran dóna, amb aquest volum, les claus de la creació de la CUP i el seu ascens electoral recent. Segons Botran, molts ciutadans veuen en la CUP una nova manera de fer política, més propera, honesta i transparent. En aquest sentit ha assenyalat que uns dels motius del creixement de la CUP és també la crisi que pateix la classe política tradicional.

Albert Botran

Els ciutadans esperen de la CUP un funcionament diferent, més arrelat a la base i coherent.


El regidor de Molins de Rei ha explicat també que el futur de la formació passa per enfortir la seva activitat a àmbit nacional. Tot i així Botran ha recordat que és la militància qui decidirà si la CUP es presenta a les properes eleccions al Parlament. La decisió es prendrà en una assemblea nacional que la formació celebrarà a principis de l'any que ve.

La presentació del llibre ha servit per celebrar el primer aniversari de la presència de la CUP al ple de l'Ajuntament de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.