L'ANC no entén el rebuig d'ERC i Reagrupament a la moció independentista


Temes relacionats

ERC i Reagrupament rebutja la moció de CiU sobre la independència econòmica i fiscal (13/jun/12)

La JNC aplaudeix que CiU porti al ple una moció sobre la independència econòmica i fiscal ( 7/jun/12)


  • Comparteix:

Sant Cugat per la Independència està adherida a l'ANC

Sant Cugat per la Independència està adherida a l'ANC

L'associació Sant Cugat per la Independència, adscrita a l'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), ha expressat la seva incomprensió pel rebuig d'ERC i Reagrupament a la moció que el ple de juny debatrà sobre la independència fiscal i econòmica de Catalunya. L'entitat creu que el text és essencialment el mateix que una altra moció que les dues formacions havien redactat i no entén les crítiques de què 'es queda a mig camí'.

Després que ERC i Reagrupament li fes arribar una moció apostant per la hisenda pròpia i el suport al moviment 'Diem prou', l'ANC va buscar el consens amb d'altres grups polítics per redactar el text que finalment CiU presentarà al ple d'aquest mes. Un redactat que ara els dos partits rebutgen, criticant que la nova moció no insta explícitament les administracions a pagar els impostos directament a l'Agència Tributària Catalana.

Tot i així, Sant Cugat per la Independència ha assegurat a Cugat.cat que les dues mocions són pràcticament idèntiques també en aquest punt.

Sant Cugat per la Independència ha manifestat 'no entendre' quines són les diferències que assenyalen ERC i Reagrupament, tot i remarcar que 'no volen polemitzar' amb els partits independentistes de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.