Sant Cugat reivindica la Marxa cap a la Independència amb un manifest


  • Comparteix:

Els membres de l'ANC han presentat la iniciativa

Els membres de l'ANC han presentat la iniciativa

Sant Cugat participarà aquest divendres en la Marxa cap a la Independència, organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). La plataforma ha convocat una manifestació a dos quarts de vuit de la tarda a la plaça de Rafael Casanova, que desfilarà fins a la plaça de la Vila, davant de l'Ajuntament. Allà, els marxaires lliuraran un manifest a l'alcaldessa, Mercè Conesa, demanant als polítics catalans donar els primers passos cap al procés d'independència de l'Estat espanyol.

Una cinquantena de santcugatencs ja han confirmat la seva participació a la marxa, que ja ha recorregut de manera simbòlica diversos municipis de tot Catalunya. La previsió de l'organització és sortir des de la plaça de Rafael Casanova a dos quarts de vuit de la tarda i arribar una hora més tard a la plaça de la Vila, on l'escriptor Víctor Alexandre llegirà el manifest de l'acte. Després, es farà el lliurament del text a l'alcaldessa, Mercè Conesa.

El membre del secretariat de l'ANC a Sant Cugat, Joan Contijoch, ha explicat que l'objectiu de la iniciativa és donar a conèixer la tasca de l'entitat i sumar més gent al procés independentista.

Joan Contijoch

Fem aquests actes perquè ens conegui molta gent.


En el manifest que es lliurarà a l'alcaldessa, l'assemblea remarca la necessitat de sumar voluntats i seguir incorporant pobles i ciutats a l'Associació de Municipis per la Independència, de la qual forma part Sant Cugat. El text també demana als polítics catalans que facin els passos necessaris per iniciar el procés d'independència a través d'una consulta popular, i fa una crida a una manifestació massiva a Barcelona l'Onze de Setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.