L'arranjament dels carrers a la Floresta començarà abans d'acabar el 2012


  • Comparteix:

Està previst l'arrenjament de carrers a la Muntanyesa i a altres zones de la Floresta

Està previst l'arrenjament de carrers a la Muntanyesa i a altres zones de la Floresta

Les obres d'arranjament d'alguns carrers de la Floresta i, especialment, de la zona de la Muntanyesa començaran abans d'acabar l'any. El president del consell de barri, Carles Brugarolas, ho ha anunciat durant la sessió d'aquest dijous, després que els veïns reiteressin el seu malestar pel mal estat de les vies i la dificultat de circulació per determinades zones.

Novament, els florestans han manifestat el seu desencís pel que fa al plantejament de les obres d'urbanització dels carrers del barri. La demora, la poca definició del projecte i la dificultat d'arribar a acords concrets han estat els principals eixos que els veïns han tornat a reivindicar durant el consell de barri.

No obstant això, el president del consell, Carles Brugarolas, ha assegurat les obres d'arranjament començaran abans de finals d'any i que la Muntanyesa és una de les prioritats. A més, ha destacat que s'ha començat a treballar en un 'pla de carrers' per prioritzar quines són les vies que requereixen una actuació més immediata.

Carles Brugaroles

S'aborda un pla de xoc anti-pols i anti-fang que consistirà a tirar una capa d'asfalt. Suposarà una millora de la qualitat de vida per als veïns del barri.


Es tracta d'un 'pla de xoc anti-pols i anti-fang' que s'ha acordat amb els veïns de la Muntanyesa, segons ha explicat Brugarolas. No serà, doncs, pròpiament una obra d'urbanització del territori, sinó que s'hi tirarà una capa d'asfalt per garantir la idoneïtat de les vies de manera provisional.

La inversió per a aquestes obres d'arranjament serà d'uns 330.000 euros. No obstant això, Brugarolas ha recordat que l'actual situació econòmica és d'incertesa i ha demanat als veïns cautela amb les expectatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.