Més de 500 signatures demanen que es mantingui en servei la piscina del Parc Central


  • Comparteix:

També es convoca la gent a manifestar-se davant l'Ajuntament.

També es convoca la gent a manifestar-se davant l'Ajuntament.

Usuaris de la piscina municipal del Parc Central han recollit més de 500 signatures per aturar el tancament d'aquest equipament previst per finals d'any. El col·lectiu demana que la piscina del Parc Central es mantingui oberta, tot i l'entrada en funcionament de l'Eurofitness de la rambla del Celler. Algun dels agreujats tenen previst concentrar-se davant de l'ajuntament el proper 17 de desembre.

Els usuaris de la piscina municipal del Parc Central volen que l'ajuntament la mantingui oberta durant tot l'any i no només a l'estiu. A més, consideren 'excessiu', l'actualització dels preus per utilitzar les instal·lacions de l'Eurofitness de la Rambla del Celler.

Es neguen a abonar les quotes del nou centre esportiu ja que, diuen, els obliguen a pagar per un conjunt de serveis que potser, ni tan sols, volen utilitzar. Per tots aquests motius, han organitzat una recollida de signatures que pretenen aturar el tancament de la piscina del Parc Central. De moment ja n'han recollit més de 500. Escoltem una de les usuàries, Angels Camps.

Angels Camps

Pretenem que la piscina del parc central quedi oberta i tingui els mateixos horaris i preus que abans.


De fet, un grup d'usuaris s'han reunit amb el regidor d'esports, Xavier Cortés per transmetre-li les queixes. Ara, estan a l'espera que el regidor els informi de la trobada que havia de tenir amb representants d'UBAE, l'empresa que gestiona la zona esportiva de la rambla del Celler.

Xavier Cortés

Vam anar a parlar amb el Xavi Cortés i ens va dir que tenia les manes lligades ja que és l'empresa UBAE la que ara porta el tema.


A banda d'aquesta acció, s'ha convocat una concentració davant de l'ajuntament dimecres 17 de desembre a les set de la tarda.

Recordem, que l'equip de govern va acordar estudiar les alternatives per mantenir el servei de la piscina del Parc Central per a cursets, natació escolar i usuaris individuals. A través de la creació d'aquesta comissió van argumentar que es valoraria també les opcions per fer els usuaris del Fitness puguin utilitzar únicament el servei de psicina sense la necessitat de fer-se soci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.