La CUP a l'expectativa de la implementació del Pacte per la Nit


Temes relacionats

El Pacte per la Nit proposa nous horaris a bars i terrasses (26/jun/12)


  • Comparteix:

El 90% de les propostes presentades per la CUP van estar acceptades

El 90% de les propostes presentades per la CUP van estar acceptades

La CUP ha demanat que el ple aprovi de manera íntegre el text sorgit del Pacte per la Nit i ha remarcat la necessitat de treballar en la comissió de seguiment, per garantir la implementació dels acords des que es comencin a aplicar. Després de fer un balanç positiu dels resultats de la proposta col·lectiva d'oci nocturn per a la ciutat, el regidor de la CUP Ignasi Bea ha remarcat la importància de fer pedagogia amb tots els actors implicats per garantir la convivència amb aquesta nova regulació cívica.

Tot i que el conjunt del text compleix les expectatives de la formació, la CUP està pendent de l'aplicació i el desenvolupament dels acords un cop el ple ratifiqui la nova normativa d'oci nocturn. Així ho ha exposat el regidor de la CUP Ignasi Bea que ha demanat que no s'hi facin modificacions.

Ignasi Bea

Estem satisfet perquè els acords responen bastant a les nostres propostes. Hi ha d'haver un seguiment perquè les decisions preses no es retallin.


Bea ha recordat que a Sant Cugat hi ha, en ocasions, queixes sistemàtiques per temes de soroll a hores nocturnes i per això ha subratllat la necessitat de fer pedagogia amb usuaris i programadors d'oci, veïns, Policia Local i Ajuntament.

Ingasi Bea

Els agents han de ser conscient que no estan sols. Tothom ha de reconèixer els altres agents com a interlocutors i que tots cedim una mica.


La CUP s'ha mostrat satisfeta pels resultats del pacte i ha subratllat que pràcticament el 90 per cent de les propostes presentades per ells, i per la majoria dels actors participants, s'han tingut en compte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.