L'equip de govern, a l'espera de les noves mesures contra el dèficit


Temes relacionats

El govern espanyol delimitarà 'clarament' les competències locals ( 6/jul/12)

Protegir serveis socials i facilitar l'activitat econòmica, objectius de Conesa (18/jun/12)


  • Comparteix:

L'equip de govern es prepara pel nou paquet de mesures contra el dèficit públic que el govern espanyol aprovarà aquest divendres al Consell de Ministres. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que seran mesures 'molt dràstiques' que segurament obligaran a fer canvis estructurals.

Durant la seva darrera entrevista al programa 'Línia directa amb l'alcaldessa' de Cugat tv, Conesa ja va explicar que la prioritat de l'Ajuntament serà no gastar més del que s'ingressa i garantir els serveis marcats per la legislació, tot i el descens en les transferències d'altres administracions com la Generalitat i el govern espanyol.

Tot i així, Conesa preveu que les noves mesures del govern espanyol contra el dèficit públic afectin el món local i obliguin a fer reformes.

Mercè Conesa

Estem a l'espera que aquest divendres el govern de l'Estat espanyol anunciï mesures molt dràstiques per a la reducció del dèficit públic. No sabem com afecten, però haurem de fer canvis estructurals.



El Consell de Ministres ja va presentar divendres passat l'avantprojecte de la nova llei de bases del règim local. La legislació determinarà 'amb claredat' les competències de l'administració local i els barems dels sous d'alcaldes i regidors. L'objectiu és racionalitzar l'estructura dels consistoris i les aportacions econòmiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.