El cicle de cinema de la CUP ofereix una visió sobre la migració


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula / Font: Filmaffinity.com

Cartell de la pel·lícula / Font: Filmaffinity.com

El film 'Welcome' és la segona proposta del cicle de cinema polític i social organitzat per la CUP. La pel·lícula explica la història d'un jove kurd que vol migrar a Anglaterra i per això ha de travessar tot Europa fins que a França troba la principal dificultat per arribar al seu destí. La sessió és aquest dijous a partir de les deu de la nit al Casino de la Floresta i l'entrada és gratuïta.

Aquest film explica la història d'un jove kurd que travessa Europa per arribar a Anglaterra on ha migrat la seva parella. Un cop a França, l'impedeixen creuar el canal de la Mànega i decideix fer-ho nadant. Així que comença a entrenar en una piscina amb la intenció de creuar els 32 quilòmetres de mar que separen França d'Anglaterra.

'Welcome' va ser premiada al Festival de Berlín al 2009 i al Festival de Gijón, del mateix any, va rebre el guardó a millor guió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.