Els socialistes demanen la participació civil per la ILP sobre la dació en pagament


Temes relacionats

La PAH de Rubí s'apropa a la ciutat per parlar de la situació actual de l'habitatge ( 7/jul/12)

El PSC difon la ILP per la dació en pagament i paralització dels desnonaments ( 6/jun/12)

El PSC se suma a la ILP per a la dació en pagament (26/mai/12)

Sant Cugat, a favor de la ILP per regular la dació en pagament (21/mai/12)


  • Comparteix:

A hores d'ara ja han recollit unes 300 signatures

A hores d'ara ja han recollit unes 300 signatures

El PSC continua recollint signatures a peu de carrer per la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) sobre la Proposició de llei de regulació de la dació en pagament, la paralització dels desnonaments i el lloguer social. Els socialistes, que han estat a la plaça de Quatre Cantons aquest divendres per donar a conèixer la iniciativa als santcugatencs, han aprofitat per valorar les mesures que ha presentat el govern espanyol, que han titllat de 'cop d'estat'. La formació també ha acusat el PP de trencar la societat civil, l'estat del benestar i la dignitat i els drets de les persones, i ha fet una crida a la mobilització de la ciutadania.

El PSC ha traslladat al carrer el seu compromís amb les persones afectades per la llei hipotecària, amb l'objectiu de sensibilitzar i animar la gent a participar i deixar la seva signatura. De moment, els socialistes de Sant Cugat han recollit 300 signatures i tenen temps fins al 31 d'octubre per continuar fent créixer el nombre d'adscrits. En total, són necessàries 500.000 signatures a tot l'Estat espanyol per portar la proposta a debat al Congrés dels Diputats. Ho ha explicat el primer secretari del PSC, Michael Cáceres.

Michael Cáceres

Creiem que és de justícia canviar la llei i estem intentant que la gent doni suport a la ILP i demostrar que des de baix també es poden canviar les coses.


D'altra banda, el portaveu del PSC de Sant Cugat, Ferran Villaseñor, ha criticat les mesures preses per l'executiu de Mariano Rajoy i ha assegurat que es tracta d'un 'cop d'estat' que només pretén 'trencar amb la societat civil, l'estat del benestar i la dignitat i els drets de les persones'. Per això ha demanat a la ciutadania que no es quedi a casa i que reivindiqui els seus drets.

Ferran Villaseñor

Demanem a la ciutadania que no es quedi a casa. El carrer ha de ser dels ciutadans. Són èpoques de carrer i de reivindicacions.


A més, ha criticat al govern espanyol perquè no està abordant la realitat del problema i ha assegurat que cal una revisió total dels impostos per fer pagar a aquells qui més tenen.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.