Eventing Sports Cinc seguirà gestionant el complex esportiu de Valldoreix


Temes relacionats

L'empresa que gestiona el complex esportiu de Valldoreix denuncia que l'EMD 'la vol fer fora' (26/mar/10)

S'està investigant (10/abr/09)

L'EMD espera que Eventing Sports Cinc, SL adopti mesures (19/mar/09)

Queixes per l'estat del Complex Esportiu de Valldoreix ( 5/mar/09)


  • Comparteix:

La sessió plenària ordinària de la junta de veïns de l'EMD de Valldoreix s'ha celebrat aquest dijous

La sessió plenària ordinària de la junta de veïns de l'EMD de Valldoreix s'ha celebrat aquest dijous

La junta de veïns de l'EMD de Valldoreix ha actualitzat el conveni amb l'empresa Eventing Sports Cinc, la concessionària del Complex Esportiu de Valldoreix, i defensa que suposarà un estalvi per al govern. L'oposició, però, s'hi ha mostrat en contra perquè considera que no s'han complert les condicions pactades l'any 2003. La Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix ha proposat rescindir la concessió . El PP ha defensat la rescissió i licitar-lo de nou. El complex dóna servei actualment a uns 1.400 usuaris.

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha carregat contra l'anterior govern de l'EMD per haver entrat en un litigi amb aquesta concessionària i per no haver sabut establir un diàleg. Puig ha defensat que el conveni permet reduir els costos i a la vegada que l'empresa pugui seguir gestionant el complex.

Josep Puig

El compromís del conveni signat evidencia que els costos es redueixen i la concessionària pot seguir gestionant el complex.


El vocal del PP, Josep Maria Canals, ha defensat la rescissió del contracte amb l'empresa per incompliment de contracte i licitar-lo de nou.

Des de la Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix (CPCV), el seu vocal, Pau Alonso, s'ha mostrat partidari de rescindir la concessió i reconcursar una altra vegada el complex esportiu, perquè consideren que no s'han complert les inversions contemplades en el conveni inicial. Alonso creu, a més, que l'actualització del conveni beneficia l'empresa concessionària i no els ciutadans de Valldoreix perquè es perd, per exemple, la possibilitat de tenir ús de la pista verda, la pista històrica del poble. El conveni contempla fer unes pistes de pàdel en aquest espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.