Sant Cugat forma part d'un clúster dedicat als infants


Temes relacionats

El festival 'Petits, grans, llibres!' torna amb empenta renovada (28/mai/12)


  • Comparteix:

Fa dues setmanes que Sant Cugat s'ha adherit al clúster / Font: Kids-cluster.com

Fa dues setmanes que Sant Cugat s'ha adherit al clúster / Font: Kids-cluster.com

Sant Cugat s'ha adherit al Kid's Cluster, una unió d'empreses i entitats orientades al públic familiar i infantil. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància que aquestes associacions comptin també amb la perspectiva de les administracions públiques i ha assegurat que les sinergies que sorgiran d'aquesta participació obriran oportunitats per a les empreses i també per a la ciutat.

A dia d'avui, Sant Cugat és l'únic municipi que forma part d'aquest clúster, juntament amb empreses com Abacus, Cavall Fort, Haribo, Comansi, Educa Borras, Cromosoma, TV3, Caprabo, Panrico, Unicef i EADA. Es tracta d'un clúster heterogeni on tenen cabuda companyies de joguines, de material escolar, d'alimentació, d'oci, de comunicació, editorials i hospitals, entre d'altres.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha subratllat que en aquestes associacions hi ha d'haver també la perspectiva de les administracions, ja que és important que les ciutats estiguin pensades per a les famílies i els infants.

Mercè Conesa

Creiem que en aquest clúster també hi ha d'haver la perspectiva de les ciutats pensades per a les famílies i per als nens. Això obre oportunitats a les empreses i a Sant Cugat.


Conesa ha recordat que Sant Cugat ha de potenciar polítiques per a les famílies i per als infants, ja que es tracta d'una ciutat 'molt jove', on el 22% de la seva població és menor de 18 anys. L'adhesió de Sant Cugat al Kid's Cluster es va fer efectiva fa dues setmanes, però no es formalitzarà fins al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.