El PP critica la política d'urbanisme de l'equip de govern

La zona de Torre Negra / Font: Barcelona-blogspot.com.es

Política

Publicat el 27/jul/12 per Mikel Vilalta

El PP lamenta que l'equip de govern 'es posi medalles' en temes d'urbanisme local. El regidor del partit Álvaro Benejam considera que la ciutat ha seguit un model de creixement desmesurat que queda demostrat en els barris de Volpelleres, Can Mates i la Guinardera. Benejam ha fet aquestes declaracions arran d'un article del regidor d'Urbanisme, Pere Casajoana, a Cugat.cat.

Benejam considera subjectives les afirmacions de Casajoana en el seu article, i denuncia que la regidoria d'Urbanisme no ha seguit un projecte a la mida de les necessitats dels ciutadans. El regidor del PP ha posat com a exemple els barris de Volpelleres, Can Mates i La Guinardera, on assegura que hi ha blocs de pisos intercalats amb solars sense cap mena d'ordre.

Álvaro Benejam

El creixement desmesurat ha provocat que hi hagi blocs i solars intercalats sense cap ordre a la zona de Can Mates, Volpelleres i la Guinardera.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els populars també denuncien que a Sant Cugat s'han construït, en els últims 20 anys, prop de quatre milions de metres quadrats, una dada que consideren desmesurada. Segons els populars, l'Ajuntament hauria d'haver seguit una política d'expansió radial que s'adeqüés al progressiu augment de població. Malgrat aquestes crítiques, la formació celebra la voluntat de l'equip de govern de protegir la zona de Torre Negra.