Josep Maria Balcells s'implica en la plataforma d'opinió Plaça 21


  • Comparteix:

Logotip de Plaça 21 / Font: Pl21.cat

Logotip de Plaça 21 / Font: Pl21.cat

El santcugatenc i exdiputat socialista Josep Maria Balcells és un dels promotors de Plaça 21, una plataforma que vol ser un punt de trobada de les persones desencantades amb els partits polítics però no amb la política. El grup està format per militants de diverses formacions, la majoria de l'entorn del PSC, i persones sense adscripció política que, segons diuen, comparteixen la voluntat d'intervenció des d'una perspectiva progressista, catalanista i europeista.

Plaça 21 vol incidir en la reflexió del moment polític que viu Catalunya amb la voluntat de donar veu a totes les persones que estiguin interessades en el futur del país a nivell polític, social i econòmic. L'exconseller Ernest Maragall és l'impulsor d'aquest espai que compta amb un 50% de persones que militen o han militat en algun partit.

Entre la setantena d'impulsors, una part important són militants que estan o han estat al PSC. Tot i això, Josep Maria Balcells ha dit en una entrevista a Cugat.cat que no es tracta d'un corrent intern del partit i ha recordat que també hi ha persones properes a ERC i d'independents.

Josep Maria Balcells

No és un corrent intern del PSC. Hi ha gent que ve d'altres partits i no té la voluntat de renovar partits existents. Vol treballar amb independència total.


Balcells ha explicat que, per ara, el projecte està cercant unir sensibilitats afins. Encara no s'ha definit un objectiu final, tot i que no es descarta que es pugui constituir en un futur com a partit polític.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Diguin el que diguin és mes del mateix, Hi ha qui no aprèn. No sigueu babaus.

Joan Serrallonga. Enviat el 30/jul/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.