El PP torna a engegar la campanya per recollir joguines pels nens desafavorits


  • Comparteix:

Les joguines són per les parròquies de la ciutat.

Les joguines són per les parròquies de la ciutat.

El Partit Popular engega dilluns la Tercera campanya de recollida de joguines per a nens desafavorits amb el lema 'Cap Nen Sense una Joguina Popular'. D'altra banda, el PP espera que la seva participació a la cavalcada de Reis no aixequi crítiques com l'any passat, en què se'ls va acusar de polititzar les festes.

La campanya de recollida de joguines és una iniciativa de les Noves Generacions del Partit Popular, que s'encarregaran de recaptar joguines noves a la seu del partit, a la rambla Ribatallada número 36.

Els interessats a contribuir en aquesta causa solidària també poden trucar a la secció jove del PP perquè passi a buscar les joguines al seu domicili. La presidenta del PP, Berta Rodríguez, ha recordat que la recaptació va destinada a les parròquies de la ciutat:

Berta Rodríguez

La parròquia de Sant Pere rebrà totes les donacions que es facin


Els populars, a més, participen de nou a la cavalcada de Reis desfilant amb una carrossa, tot i les crítiques que van rebre l'any passat que els acusaven de polititzar les festes nadalenques.
Malgrat que la seva campanya de recollida de joguines porta el lema 'Cap Nen Sense una Joguina Popular', Rodríguez ha remarcat que les seves carrosses no portaran cap distintiu del PP:

Berta Rodríguez

No portarem cap logotip a la carrossa. La nit de Reis no és dels partits polítics


La campanya de recollida de joguines del PP començarà aquest dilluns i finalitzarà abans de la nit de Reis. Les persones que vulguin portar joguines a la seu del PP hauran de fer-ho de dilluns a divendres de 7 de la tarda a 9 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.