La CUP critica la 'dependència' del govern respecte a Madrid arran del rescat


  • Comparteix:

Membres de la CUP en una foto d'arxiu

Membres de la CUP en una foto d'arxiu

La CUP titlla de 'robatori' la sol·licitud de la Generalitat de rescat a través del fons de liquiditat autonòmic anunciat pel govern espanyol per valor de 5.023 milions d'euros. La formació consideren que CiU segueix una actitud de 'dependència' respecte el govern espanyol i que els problemes de liquiditat provenen de l'espoli fiscal que pateix el país.

Els independentistes denuncien que el govern d'Artur Mas ha pres la decisió obeint els seus interessos en lloc d'escoltar les necessitats de la societat catalana.

El que més lamenta el partit, però, són les condicions que pugui marcar l'executiu espanyol a canvi de concedir aquests més de 5.000 milions d'euros. La candidatura d'unitat popular es mostra preocupada pels mecanismes d'intervenció política que implica la petició de rescat per part de Madrid.

Per aquests motius, el partit fa una crida a la mobilització per treballar a favor d'un nou paradigma social i polític per evitar que la societat civil sigui objecte d'aquesta 'estafa social i nacional'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.