'Si lluitem el futur és nostre!': arriba la Festa per la Unitat Popular


Temes relacionats

Isabel-Clara Simó i Altermercat s'afegeixen a la Festa per la Unitat Popular (23/ago/12)


  • Comparteix:

La 1a Festa per a la Unitat Popular clourà el proper 13 de setembre

La 1a Festa per a la Unitat Popular clourà el proper 13 de setembre

Una marató de concerts de música local serà l'encarregada d'obrir aquest divendres la 1a Festa per a la Unitat Popular (FPU). que organitzen la CUP, la Guitza, Endavant-Osan i Arran. El cartell el formen Dropools, Perwerther's, Esquerda, Pulmon Beatbox i Quiman & KDÖ. Les actuacions seran entre les set de la tarda i les dues de la matinada, i a les deu de la nit està previst un sopar paral·lel als diversos concerts.

Els concerts, els actes populars, les xerrades i la cultura popular conformen la 1a Festa per a la Unitat Popular, que se celebrarà a la ciutat aquest divendres i dissabte i la setmana vinent en espais com la plaça del Rei, el passeig de la Torre, Terra Dolça, Teatre La Unió i la Casa de Cultura.

Aquests actes es troben sota el lema 'Si lluitem el futur és nostre!' i estan organitzades per la CUP, la Guitza, Endavant-Osan i Arran. Una fira d'entitats, un debat polític, una bastonada popular i la projecció del documental 'Operación Garzón contra l'independentisme català', entre d'altres, complementen l'agenda dels propers dies de la 1a Festa per a la Unitat Popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.