Sant Cugat comemmora l'Onze de Setembre amb les ofrenes florals


Temes relacionats

ERC reclama que l'estelada onegi a l'ajuntament durant la Diada ( 5/set/12)

Les actuacions musicals prendran força a la celebració de la Diada Nacional ( 3/set/12)

La CUP demana que l'estelada onegi a l'ajuntament per l'Onze de Setembre ( 3/set/12)

L'alcaldessa anirà a la marxa convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (31/ago/12)


  • Comparteix:

Algunes de les ofrenes florals de l'any passat

Algunes de les ofrenes florals de l'any passat

L'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, el cant d''Els Segadors' i la hissada de la senyera marquen l'agenda institucional de la commemoració de l'Onze de Setembre. En l'edició d'enguany el parlament institucional de l'alcaldessa torna a la plaça de Barcelona, un cop remodelada. Valldoreix també se suma a la commemoració amb actes a la Casa de la Vila a partir del migdia.

La jornada comença a les nou del matí a la plaça de Rafael Casanova, on els partits polítics i les entitats de la ciutat duran a terme l'ofrena floral a qui va ser conseller en cap de la Generalitat de la Barcelona assetjada de 1714. L'acte s'allargarà fins a les onze, quan tindrà lloc l'ofrena institucional i el cant d''Els Segadors', que anirà a càrrec del grup Ensemble de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i tots els assistents.

Al punt del migdia els actes es traslladen a la plaça de la Vila, on s'hissarà la senyera amb l'acompanyament d''El Cant dels Ocells', interpretat també per l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. 15 minuts més tard, l'alcaldessa presentarà el missatge institucional a la plaça de Barcelona, un acte que comptarà amb l'actuació del Cor Aulos.

Valldoreix s'afegeix a la commemoració de l'Onze de Setembre. A partir del punt del migdia, hi haurà la lectura del manifest de l'Onze de Setembre, a càrrec d'un veí, a la Casa de la Vila. També es farà una ofrena institucional i de les entitats i associacions al monument dedicat a la memòria de l'heroi valldoreixenc a la Guerra de Successió, Francesc Busquets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.