La uaSC aposta per aprimar l'administració i optimitzar les noves tecnologies

Ajuntament de Sant Cugat

Política

Publicat el 13/set/12 per Jaume Blanché

Un Altre Sant Cugat (uaSC) demana que s'aprimi l'administració, que es faci més ús de les noves tecnologies i es reformulin algunes obres d'arranjament de cara als pressupostos del 2013. La formació assegura que aquestes propostes són polítiques d'estalvi 'reals i raonables', necessàries davant l'estat actual del consistori.

El portaveu de la uaSC, Jaume Massanés, admet que la situació econòmica actual és greu, i augura que empitjorarà els propers mesos. Per això torna a demanar una baixada dels salaris dels membres de l'equip de govern i que es reestructuri el cartipàs municipial, per estalviar 700.000 euros l'any.

Jaume Massanés

Hem de reduir la massa salarial dels polítics, càrrecs de confiança i directius, que en alguns casos són difícils de justificar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Massanés considera que cal completar l'arranjament dels carrers de la Floresta amb criteris d'estalvi, fent servir asfalt lleuger, per exemple, com s'ha fet a l'avinguda Pere Planes. Des de la uaSC, proposen que es continui en la línia d'usar les noves tecnologies per reduir costos, tal com s'ha fet amb l'enllumenat públic, aconseguint un estalvi en la despesa energètica d'un 30%.