Les JERC engeguen una campanya per fomentar un consum responsable per Nadal


  • Comparteix:

Promoure el consum responsable durant aquestes festes és el principal objectiu de la campanya que engega aquesta setmana la secció local de la JERC. Des d'aquesta formació repartiran uns díptics en contra del consum desemsurat i amb propostes com, per exemple, comprar només allò que es necessiti o promoure el comerç just.

Les festes nadelenques s'han convertit, per als membres de la JERC, en una època de consum desmesurat. És per això que la secció local ha volgut posar en marxa una campanya de sensibilització en contra d'aquest consumisme i proposen un tipus de compra més responsable i ecològica. Així ho ha manifestat el president de la JERC a Sant Cugat, Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

Estem en contra d'aquest conseum desmesurat per Nadal i adboquem per un consum més responsable.


Des de la JERC però no volen deixar la gent sense propostes per celebrar aquestes festes, i per això han editat un díptic on, a banda de la reflexió, també hi apareixen diverses iniciatives.

Ramon Puigneró

Nosaltres proposem fer els regals que es necessitin, comprar productes de comerç just o comprar en el comerç local i no en grans superfícies.


Aquesta campanya a favor del consum responsable per Nadal es posarà en marxa aquesta setmana, amb la distribució dels díptics en casals culturals i altres equipaments públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.