Llum verda al comerç de mitjana superfície a la nova centralitat de Valldoreix


Temes relacionats

L'equip de govern vol reconvertir la trama urbana de tres zones de la ciutat per potenciar el seu comerç (19/abr/11)

L'equip de govern porta al ple un tràmit per augmentar la capacitat comercial a tres zones de la ciutat (15/abr/11)


  • Comparteix:

La nova trama urbana revitalitzarà les zones comercials a l'entorn de l'estació

La nova trama urbana revitalitzarà les zones comercials a l'entorn de l'estació

L'àrea de centralitat de Valldoreix, a l'entorn de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), podrà instal·lar superfícies comercials d'entre 700 i 2.500 metres quadrats. Així ho ha informat el govern que ha integrat, finalment, aquesta zona a la trama urbana consolidada del centre del municipi, on fins ara només es podien ubicar comerços inferiors a aquestes dimensions. La zona dels Jardins del Vallès i l'avinguda de Pla del Vinyet, però, han quedat fora de ser considerades dins la trama urbana i, per tant, els comerços que hi tindran espai seran inferiors a 700m2.

L'equip de govern ha anunciat la resolució que ha pres el conseller de Política Territorial i Sostenibilitat, el santcugatenc Lluís Recoder, al ple municipal. Així doncs, la nova normativa inclouria la zona que va des de l'estació de FGC de Valldoreix fins al Casal de Cultura del territori a la zona de trama urbana consolidada del centre del municipi. Segons ha destacat el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, això enforteix la modificació de les zones verdes i el model de centralitat que ja s'ha iniciat a Valldoreix.

Pere Casajoana

Aquesta resolució complimenta i enforteix la modificació de les zones verdes i reforça el model de centralitat que ja hem iniciat a Valldoreix.


D'altra banda, la Generalitat ha negat que la zona dels Jardins del Vallès, situats entre els carrers Vallès, Borrell i l'avinguda de Cerdanyola, i l'àrea de l'avinguda del Pla del Vinyet a l'encreuament amb la plaça de Gabriel Ferrater, esdevinguin trama urbana.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Al final els interessos econòmics dels amics de CiU a Valldoreix han aconseguit el seu objectiu. La protecció de les zones verdes era una excusa. La pregunta és si s'ha preguntat a la gent de Valldoreix.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 18/set/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.