Martí Estruch, director de l'oficina de relació amb premsa estrangera del govern


Temes relacionats

Destituït el santcugatenc Martí Estruch, delegat de la Generalitat a Alemanya (10/gen/12)

El santcugatenc Martí Estruch, nou delegat de la Generalitat a Alemanya ( 1/abr/08)


  • Comparteix:

Martí Estruch en un acte anterior / Font: ACN

Martí Estruch en un acte anterior / Font: ACN

El periodista santcugatenc Martí Estruch dirigirà l'oficina de premsa de relació amb els mitjans estrangers de la Generalitat. El departament, que porta el nom del periodista Eugeni Xammar, vol millorar el contacte amb els grups de comunicació de tot el món, en un moment en què la situació política a Catalunya ha trencat fronteres.

Estruch, que és periodista i soci del Grup Ramon Banrnils, va ser també delegat de la Generalitat a Alemanya. També va ser director d'Anàlisi i Prospectiva de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i cap de redacció de VilaWeb.

La proposta tindrà un caràcter temporal, de dos anys, i no tindrà cap cost addicional per a la Generalitat, ja que es farà amb partides ja previstes al pressupost de Presidència

Eugeni Xammar, que bateja l'oficina, va ser un periodista i diplomàtic del segle XX, que va passar la major part de la seva vida fora de Catalunya amb estades a les Nacions Unides. Llibres com '60 anys d'anar pel món', 'L'ou de la serp' i 'Periodisme' recullen les seves experiències i els seus articles i col·laboracions en premsa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.