Sant Cugat per la Independència encara una nova fase del full de ruta

Moment de la Caravana per la Independència de la ciutat

Política

Publicat el 26/set/12 per Marc Sala / Anc

Sant Cugat per la Independència intensificarà la seva activitat per ampliar la base social favorable a la creació d'un estat propi. Aquest és el següent pas després que l'Onze de Setembre posés punt final a la Marxa per la Independència, primer pas del full de ruta aprovat per l'Assemblea Nacional Catalana (ACN). Com aconseguir aquesta ampliació es decidirà a l'assemblea territorial que tindrà lloc a la ciutat dilluns de la setmana vinent.

El responsable de comunicació de Sant Cugat per la Independència, Joan Contijoch, ha explicat que ara es dedicaran exclusivament a reunir persones que apostin per la independència.

Joan Contijoch

Ens dedicarem exclusivament a aconseguir més persones favorables a la independència a Sant Cugat i a les poblacions on no hi ha assemblea territorial.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La cita serà dilluns que ve a la Casa de Cultura a partir de les vuit del vespre. Hi estan convocats els 240 associats i els 400 simpatitzants, tot i que aquests no tindran dret a vot.

D'altra banda, l'ANC es concentrarà aquest dijous a la tarda, coincidint amb el debat de política general, a les portes del Parlament per 'recordar' als diputats el milió i mig de catalans que es van manifestar l'Onze de Setembre pels carrers de Barcelona per reclamar la independència.

L'acte, previst per a les quatre de la tarda, vol ser un recordatori perquè la classe política 'respongui al clam independentista' i 'faci les passes necessàries per tal d'assolir un estat independent'.