El PP denuncia la manca de mitjans dels cossos policials


Temes relacionats

Els Mossos d'Esquadra asseguren haver informat als veïns de Volpelleres (26/set/12)

Volpelleres exigeix explicacions sobre els robatoris al barri (25/set/12)

La Bohemia assegura que l'incivisme no el protagonitzen el seus clients (21/set/12)

Els veïns demanen solucions a les molèsties dels clients de La Bohemia (21/set/12)


  • Comparteix:

El PP considera que l'augment de robatoris registrat aquest estiu a Volpelleres és una mostra de la manca de recursos tant de la Policia Local com dels Mossos d'Esquadra. Per a la formació, això és també una demostració que les prioritats de l'equip de govern són equivocades i no donen resposta a les qüestions importants com són la seguretat.

La formació recorda que ja fa temps que reclama un increment d'efectius policials ja que considera que tant el cos municipal com la policia catalana no compten amb els recursos necessaris a la ciutat. Per al president de la formació, Jordi Carreras, aquest fets posen de manifest que les prioritats de l'equip de govern no responen a les necessitats bàsiques dels santcugatencs.

Jordi Carreras

Posa de manifest que l'ordre de prioritats de l'equip de govern. Els pressupostos s'han de dedicar a les necessitats bàsiques dels ciutadans.


Carreras també s'ha referit a les recents queixes dels veïns del centre de la ciutat que han tornat a denunciar les molèsties que sovint ocasionen els clients del bar musical La Bohemia. El dirigent popular ho atribueix a aquesta manca de recursos i ha criticat també el greuge que, segons considera, pateixen els locals del carrer d'Elias Rogent. Carreras afirma que els establiments d'aquest carrer estan sotemesos a una vigilància més estricta que no pas La Bohemia, a l'avinguda de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.