L'ANC recull més de 32.000 peticions per disciplinar Aleix Vidal-Quadras


Temes relacionats

El clam independentista de l 'ANC sona davant el Parlament (27/set/12)

L'ANC referma el clam independentista amb una concentració a Barcelona (21/set/12)


  • Comparteix:

Acte organitzat per l'ANC / Font: ACN

Acte organitzat per l'ANC / Font: ACN

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Vallès Occidental porta més de 32.000 peticions enviades al president del Parlament Europeu, Martin Schultz, per mostrar la seva preocupació per les declaracions fetes pel seu vicepresident, Aleix Vidal-Quadras, sobre la proposta que la Guàrdia Civil intervingui Catalunya perquè la Generalitat 'ignora les sentències'. El text, preparat per l'ANC, considera que les paraules de Vidal-Quadras corresponen a una persona no democràtica i demanen accions per disciplinar-lo.

Aquesta iniciativa vol que no es permeti a un alt càrrec del Parlament Europeu que faci unes declaracions incitant a la violència en contra del poble català. La recollida de peticions va començar aquest dijous, després de les declaracions de Vidal-Quadras. El formulari es pot trobar a la web de l'ANC del Vallès Occidental i s'envia directament al president del Parlament Europeu, Martin Schultz.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.