Sant Cugat per la Independència enceta una nova etapa


  • Comparteix:

Moment de l'assemblea d'aquest dilluns

Moment de l'assemblea d'aquest dilluns

Sant Cugat per la Independència marca l'augment de la seva presència i suport a la ciutat com a principal objectiu. D'aquesta manera, la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) encara el seu futur després de la manifestació de l'Onze de Setembre, centrat en la difusió del projecte independentista entre tots els estaments. Per aconseguir-ho, Sant Cugat per la Independència, que aquest dilluns ha celebrat la seva assemblea amb la participació d'unes 125 persones, té previst organitzar conferències i activitats que promoguin l'estat propi.

Després de la manifestació de l'Onze de Setembre passat, Sant Cugat per la Independència afronta una nova etapa. Aquest nou període estarà marcat per l'organització i promoció d'activitats a l'àmbit local que permetin acostar l'objectiu independentista i incrementar la seva presència a la ciutat i a la demarcació.

El responsable de Comunicació de Sant Cugat per la Independència, Joan Contijoch, ha augurat que queda molta feina a fer i que és per això que requereix sumar esforços, aliances i adhesions. Un suport al qual cal afegir els partits polítics i les institucions per tal de sincronitzar-los amb la voluntat del poble català i aconseguir que l'estat propi compti amb una majoria molt àmplia.

Joan Contijoch

Hem de ser capaços d'anar tots en la mateixa direcció i temps. També hem de treballar amb els partits polítics i les institucions.


A més de l'organització d'activitats de difusió, Sant Cugat per la Independència té previst reformular la seva estructura i organització per adaptar-se a aquesta nova etapa. La secció local, que compta amb 240 associats i 400 simpatitzants, ratificarà el nou secretariat dilluns vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.