L'Ajuntament estudiarà la rendibilitat de mantenir obertes les piscines del Parc Central


  • Comparteix:

Diuen que les instal·lacions de la Rambla del Celler se saturaran.

Diuen que les instal·lacions de la Rambla del Celler se saturaran.

Les piscines del Parc Central no es tancaran el 31 de desembre com estava previst en un primer moment, tot i que l'equip de govern no ha pogut concretar fins quin dia quedarà oberta al públic. En el marc de la recentment creada Comissió s'estudiarà la possibilitat de mantenir-les obertes depenent del número d'usuaris. Precisament avui s'ha convocat una manifestació davant l'Ajuntament per demanar que s'aturi el seu tancament.

L'equip de govern ha anunciat que, de moment, i a l'espera que la Comissió creada en el darrer ple decideixi si es tanquen o no les piscines del Parc Central, els usuaris començaran l'any amb les instal·lacions obertes. No hi ha data encara de tancament. Segons ha explicat Lluís Recoder, tot dependrà del número d'usuaris que en vulguin fer ús:

Lluís Recoder

Es mantindran obertes en funció que siguin rendibles o no. Cal veure si econòmicament es pot mantenir pel número d'usuaris. Cal racionalitzar.


Són molts els usuaris que demanen que es mantinguin obertes ja que el Fitness, diuen, no pot encabir tota la demanda per fer natació i cursets. A més, consideren 'excessiu', l'actualització dels preus per utilitzar les instal·lacions de l'Eurofitness de la Rambla del Celler. Escoltem alguna de les afectades que es queixen, a més, d'incomoditats a les noves instal·lacions:

Usuàries piscina Parc Central

Vaja un negoci fem si obrim una piscina per tancar-ne una altra. Així no solucionem res.


Precisament aquesta tarda s'ha convocat una manifestació a les 7 de la tarda a la Plaça Barcelona per demanar que no es tanquin les piscines. La concentració servirà per demanar que la instal·lació es mantingui oberta tot l'any, amb la possibilitat de tenir abonaments mensuals i horaris amplis. Segons els convocants de la manifestació, més de mil persones ja han signat un manifest per aturar el tancament de les piscines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.